SJOVE UDFORDRINGER SKABER SAMMENHOLD

Vælg et anderledes event næste gang dit team skal rystes sammen

Hvorfor vælge Abstrus?

Gennem leg, samarbejde og konkurrence skaber og udvikler Abstrus menneskelige og faglige relationer.

Abstrus laver konceptprægede personalearrangementer, events, teamudvikling og teambuilding, med fokus på at samarbejde og at skabe relationer.

Relationer på arbejdspladsen er vigtige for såvel stemning, effektivitet, samarbejdsevne, kommunikation og dermed bundlinje. Derfor kan det betale sig at bruge tid på dette.

I en del af vores koncepter arbejder vi med at kaste medarbejdere ud i at navigere i kaos, og med at fordele gruppens kompetencer optimalt i en konkret samarbejdsopgave. Vi laver også klassiske teambuildingøvelser, og forsøger at udligne forskellene blandt medarbejderne mest muligt, så alle kommer på udebane, og såvel chefen som sekretæren er vigtig.

En oplevelse med Abstrus kan sagtens stå alene, men kan også være en opvarmning til en personalefest, julefrokost eller andet firmaarrangement.

Kig på vores forskellige muligheder, f.eks. The Hint Hunt (en slags udendørs escape room for mange deltagere), Kaosopgaveløsning eller StrategiGourmet.

Find jeres næste personalearrangement:

The Hint Hunt

Take away Escape Room

Hos jer

15-150 personer

3-4 timer

StrategiGourmet

Intens gourmetkonkurrence for amatører - med ro til maden

Forskellige lokationer

10-40 personer

4-8 timer

Kaosopgaveløsning

Navigation i kaos, konkurrencementalitet og mange kompetencer i spil

Hos jer

10-200

1,5-2 timer

Tidspresset

Få flest point og slå rekorden

Hos jer

3-8 personer

1,5 time

LevelUP

Beslutninger har konsekvenser

Hos jer

12-40 personer

2 timer

Fyraftensquizzen

Slut ugen af sammen

Hos jer

Fra 8 personer

1 time

GastroDysten

Madinspiration og kollegahygge

Forskellige lokationer

Fra 8 personer

4-8 timer

Live Brætspil

Alternative spil og konkurrencer

Hos jer

8-40 personer

1-3 timer

Store Legedag

Alternative discipliner, leg, spil og konkurrence

Hos jer

Fra 6 personer

3-8 timer

Beredskabsdag

Målrettede beredskabsøvelser

Hos jer

10-100 personer

4-8 timer

Sunde relationer skaber vækst på alle parametre. Vil I have det bedste ud af jeres samarbejdsprocesser, så skal I investere i medarbejdernes relationer. 

Vores personalearrangementer og teambuilding-arrangementer har fokus på at udvikle samarbejdet i og imellem de forskellige teams i jeres virksomhed. Vi garanterer en underholdende og udfordrende dag med aktiviteter, som automatisk udvikler og styrker relationerne – alt imens I har det sjovt!

Vælg blandt vores forskellige arrangementspakker, og vi skræddersyr arrangementet efter jeres behov og lokation. Det betyder, at vi stiller op inde, ude, i parken, i skoven, i kantinen – ring i dag, så finder vi den bedste, sjoveste og mest udfordrende løsning.

NOTE: All events can be held in English

Teambuilding i Aarhus...og resten af Danmark.

Abstrus er baseret i Aarhus, men vores relationsopbyggende aktiviteter, teamudvikling og teambuilding finder sted over hele landet. 

For ja, det gælder over alt: Stemning, samarbejdsevne og kommunikation har betydning for ethvert firmas endelige resultat og bundlinje. Derfor er det vigtigt, at de interne relationer får fokus. De skal spottes, udvikles og plejes. 

Vi kaster medarbejderne ud i forskellige former for leg, konkurrence og kaos, hvor gruppens kompetencer skal fordeles optimalt. Vi sørger for, at alle kommer på udebane, så såvel chefen som sekretæren har en betydende rolle.

Et firmaarrangement med Abstrus kan sagtens stå alene, men det kan også fungere som optakt til fest, julefrokost eller andet personalearrangement.

Kig på vores forskellige muligheder, f.eks. Kaosopgaveløsning, StrategiGourmet eller The Hint Hunt – en slags udendørs escaperoom for mange deltagere.