Stærke relationer styrker samarbejdet

Hos Abstrus får vi dig og dine kollegaer til at træde i karakter som nuancerede mennesker, der har mere tilfælles og mere at byde på, end I får lov til at vise i jeres daglige rutiner.

Vi hjælper jer med at samarbejde på nye måder og under nye forudsætninger, som gør jer klogere på hinandens egenskaber og adfærdsmønstre. I bliver fanget af et fælles mål og deler alt fra frustration og kaosfølelse til kampgejst og sejrsrus.

Gode relationer skaber udvikling – både fagligt, personligt og økonomisk. Derfor har vi gjort os til mestre i sjove og lærerige personalearrangementer, der giver godt sammenhold og fornyet syn på kollegaerne.

Hvad betyder Abstrus?

Abstrus stammer fra det latinske “abstrusus”, som betyder skjult.

Vi har valgt netop det navn, fordi vi tror på, at der ligger skjulte potentialer i os alle. Ressourcer, som andre ikke kender til, og som vi måske ikke engang selv har opdaget endnu.

De ressourcer vil vi gerne trække frem i lyset til gavn for både medarbejder og virksomhed.

Legebarnet Rasmus

Abstrus blev grundlagt af Rasmus Bak i 2018.

Bach. Scient i Idræt og friluftsliv fra Aarhus Universitet, efterskolelærer, oplevelsesformidler og frikvarterselsker.

”Idræt og leg giver os det samme, som musik og kunst kan: Oplevelsen af at fortabe sig i noget.

Når jeg ser, hvordan et voksent menneske glemmer tiden og bare lader sig fange ind i øjeblikket, så ved jeg, at vi har fat i noget rigtigt.

Hos Abstrus skaber vi et overraskende åndehul – også for de deltagere, der normalt går til teambuilding med et vist forbehold. Den forløsende jubel, den høje latter og de store high fives er beviset på, at vi har rykket deltagerne ud af komfortzonen og et sted hen, hvor de kan lide at være. Sammen.”

Skriv til Rasmus:
E-mail: rasmus@abstrus.dk

Styrk S’et i ESG

ESG står for Environment, Social and Governance og handler om virksomhedernes arbejde med social, miljømæssig og ledelsesmæssig ansvarlighed.

S’et handler om samfund og mennesker, inklusiv medarbejdernes trivsel og udvikling, og her er vores arrangementer en vigtig brik i puslespillet.

Vi laver ikke bare sjove og mindeværdige oplevelser for dine medarbejdere. Vi laver arrangementer, der gør en reel forskel for samarbejde, kommunikation og tillid i teamet og samtidig styrker de sociale bånd på tværs af organisationen.

Jo højere social kapital, jo højere produktivitet

Det giver god mening at kigge på bundlinjen, når du skal vurdere din virksomhed, men succes handler ikke kun om økonomisk kapital – det handler også om social kapital.

Social kapital er dét, vi har sammen. De faglige og de sociale fællesskaber, hvor mod, anerkendelse og gensidig tillid gør det givende at gå på arbejde. Social kapital er følelsen af at være en respekteret del af et fællesskab, hvor man trygt kan give og tage. Det er følelsen af, at der ikke er så langt – hverken til sidemanden eller til chefens kontor.

Den følelse er ikke bare dejlig for den enkelte, den har også stor værdi for virksomheden.

Undersøgelser viser nemlig, at jo højere den sociale kapital er, jo højere er produktiviteten, lysten til udvikling og medarbejdertilfredsheden generelt.

Når du investerer i dine medarbejderes indbyrdes relationer, kan du altså både få lavere sygefravær, flere kompetencer og højere fastholdelsesgrad.

Tryg udebane

Hos Abstrus har vi altid fokus på den sociale kapital, når vi opbygger relationer blandt medarbejdere og ledelse. 

Det handler ikke kun om at give deltagerne en sjov oplevelse, for så var det måske nok med en bowlingtur eller den årlige julefrokost. Det handler heller ikke om at kaste alle ud i en grænseoverskridende oplevelse bare for grænseoverskridningens skyld.

Det handler derimod om at styrke relationerne i et trygt og professionelt rum, hvor alle samarbejder på nye måder og viser nye sider af sig selv – høj som lav. Vi sætter rammerne for en fælles oplevelse, der skaber fornyet respekt, fornyet selvforståelse og social kapital, som varer ved.

Begejstringen kan høres, resultaterne kan ses på bundlinjen.