I GastroDysten udfordres deltagerne i anderledes gastronomiske oplevelser.

Alternative opskrifter, metoder og ingredienser bliver præsenteret for deltagerne, som naturligvis får mulighed for at smage på det hele i løbet af dagen.

Resultaterne af anstrengelserne vurderes, og points bliver samlet sammen løbende.

I GastroDysten behøver man ingen forudsætninger i et køkken, men bare have mod på at blive udfordret og inspireret.

Man skal kunne indstille sig på forskellige arbejdsmetoder og prioriteringer, og det er en stor fordel, at der kommunikeres i hver gruppe, så eventuelle kompetencer kommer frem i lyset, og alle fordele udnyttes.

GastroDysten er en intens og konkurrencepræget, men samtidig hyggelig og inspirerende dag med nye og anderledes gastronomiske oplevelser.

Er der f.eks. kun 4-12 medarbejdere i dit firma, så kontakt os alligevel, og beskriv, hvad I har brug for, og hvor mange I er. Så skræddersyr vi et arrangement, som passer til jeres behov.

Se vores andre arrangementer

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i en uforpligtende samtale?

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.