Konceptet StrategiGourmet er en dag, hvor I bliver udfordret på mange planer. Først skal I igennem strategisk tænkning og detaljeret planlægning under pres. Der skal tages hurtige beslutninger, satses og være kreativ – det gælder om at forudse de andre holds taktik. Får holdet and, lam eller laks, hvem får fløde og chili til rådighed og hvem får mulighed for at få det ekstra ”krydderi” på det hele ved den afsluttende auktion?
Herefter står den på madlavning for fuld tryk. Der er planlagte benspænd og udfordringer undervejs, men i løbet af arrangementet er der også tid og plads til at alle sidder ned og nyder de forskellige retter i ro og mag.
De forskellige grupper får ejerskab for “deres” retter, som de med stolthed præsenterer og serverer for resten af selskabet. Grupperne giver hinanden point, bonuspoint og strafpoint, og til slut kåres vinderholdet af StrategiGourmet under stor jubel og klapsalver.
Vi følger arrangementet fra starten, og til kaffen serveres sidst på aftenen.
I udgangspunktet er alt en overraskelse, men det er muligt at påvirke indholdet ift. temaer, allergier eller andre ønsker.
Hvis det ønskes står vi gerne for vin og andre drikkevarer i løbet af dagen – udgifter til dette afhænger af jeres ønsker om niveau og kvalitet.